Tag Archives: wordpress

cPanel WordPress Kurulumu

1) cPanel e giriş yapınız. 2) cPanel de Yazılım Bölümünündeki WORDPRESS simgesini bulunuz. Cpanel ana sayfasında bulunan Yazılım bölümündeki WordPress simgesine tıklayınız. 3) Yükleme Butonuna basınız. WordPress Yükleme sayfasında görmüş olduğunuz Install (Yükle) butonuna basınız. 4) Site bilgilerinizi giriniz. 5) WordPress Kurulumu için son adım Son olarak Install butonuna Basınız. Tebrikler , Siteniz Başarıyla Kurulmuştur.

WordPress 4.8.2 Güvenlik ve Bakım Sürümü

Dünyanın en çok kullanılan açık kaynak kodlu web sitesi yazılımı olan WordPress en son yayınlamış olduğu 4.8 versiyonunun ardından, 19 Eylül itibariyle WordPress 4.8.2 güvenlik ve bakım güncellemesini kullanıcılarına sundu. WordPress 4.8.1 ve daha önceki sürümlerde aşağıdaki güvenlik açıkları olabilir; $wpdb->prepare() ile potansiyel SQL enjeksiyonuna yol açan beklenmedik ve güvensiz sorgular oluştu. WordPress çekirdeği bu… Read More »

Güvenli Bir WordPress Sitesi İçin Yapmanız Gerekenler

WordPress Nedir ? Öncelikle WordPress nedir sizlere kısaca bahsetmek istiyorum.WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.Bunun yanında yüzlerce eklenti ve temasıyla sitenize opsiyonel özellikler ekleyebilirsiniz.